face

Tervetuloa!

Exdreames S.L. on Espanjan aurinkorannikolla, Fuengirolassa, sijaitseva yritys. Perustajana Enduron 7-kertainen maailmanmestari, Kari Tiainen.

Järjestämme endurosafareita talviaikaan ajanjaksolla 1.10- 30.4 Espanjassa ja Marokossa, sekä kesäaikaan Suomessa yhteistyössä Oulu Adventuren kanssa. Pääoppaana toimii pitkällä kokemuksella Manolo Barnes, erikseen varattaessa myös Kari Tiainen.

Voit myös tuoda matka-, tai enduropyöräsi meille turvalliseen talvisäilytykseen. Joko ajamalla, tai kuljetuksella Helsingistä tai Oulusta. Näin pyöräsi on käytettävissä ajoosi koko pitkän talven. Kauttamme myös kevyet huollot ja mahdollisuus merkkihuolloille kaikkiin merkkeihin.

Katupyörällä Espanjassa
Jatka ajokauttasi läpi vuoden aurinkoisessa Andaluciassa! Andalucia on todellinen motoristin paratiisi. Eteläespanjan ilmasto on läpi talven vähintäänkin Suomen kesän veroinen ja tiuhaan mutkittelevat hyväpintaiset tiet odottavat kulkijaansa. Olitpa sitten soran tai asfaltin ystävä; upeat vuoristotiet tarjoavat hienoja ajoelämyksiä vaikka useammaksikin talveksi.

Uutisia..


22.5.2016

Syksy 2016 ja talvi 2017 myynnissä

Varaa syksyn 2016 endurosafarit Espanjassa ja talvi 2017 Marokossa. Tarjolla seikkailua Saharassa, rentoa lomailua suositussa Agadirin lomakohteessa ja upeita päiväretkiä dyyneillä, vuoristossa ja rannalla. Saharan enduroseikkailu, talvi 2016 (PDF)
Agadir enduroloma, talvi 2016 (PDF)
Montes de Malaga, 2 päivää Espanjassa (PDF)
Montes de Malaga, 3 päivää Espanjassa (PDF)
Lorca <> Fuengirola, 3 päivää Espanjassa (PDF)

10.1.2014

Kari Tiainen osti Pohjois-Suomen johtavan koneliikkeen Motorman Oy:n.

Exdreames jatkaa Fuengirolassa, mutta perheen uusi osoite löytyy Oulusta. - Tulemme jatkamaan samoilla linjoilla, mutta lisänä mukaan tulee tietenkin motocross ja enduro koko laajuudessaan. Suunnitelmissa on laajentaa palveluvalikoimaa järjestämällä ajokoulutusta ja tapahtumia kaikille osa-alueille. Oulussa tullaan näkemään vierailijoina huippukuskeja meiltä ja maailmalta, lupaa Kari

Exdreames S.L. tarjoaa jatkossakin laadukkaita endurosafareita Espanjassa, Marokossa ja kesäisin Suomen Jämsässä ja nyt myös Oulun alueella. Lisänä tulevat palvelut myös motoristeille, joita Motormanissa ja koko Suomessa todellakin riittää.

Motorman Oy on Oulun Limingantullissa toimiva täyden palvelun konetalo. Valikoimaan kuuluvat moottoripyörät, -kelkat, mönkijät ja mopot sekä veneet ja perämoottorit ja niiden varaosat, tarvikkeet, ajovarusteet sekä huolto- ja säilytyspalvelut. Motorman on virallisten maahantuojien (Harley-Davidson, Triumph, Honda, Kawasaki, Aprilia, Polaris sekä Silver, Terhi, HondaMarine, Bella, Flipper, Aquador ja Mercury) valtuuttama liike.

Yhteistyössä: